Nyhetsoversikt

Bilder årsmøte 2010

Årsmøtet ble avholdt 10. februar i restauranten i Ålen Samfunnshus. 37 personer var tilstede på møtet som ble ledet av Per Olav Lian.

Før de offisielle punktene fikk J16 fotball utdelt diplomer som et synlig bevis på kretsmesterskapet de vant.

Kretsmester J16 fotball

Jenter 16, fotball, har gjennomført en meget sterk sesong, og ble til slutt kretsmestere etter å ha slått Fosen 2-0 i finalen. Den sterke prestasjonen markerte Ålen IL ved å invitere jentene til årsmøtet.

Fungerende leder Geir Jensås delte ut diplomer som et synlig bevis på kretsmesterskapet.

Leder i fotballgruppa Johnny Hansen delte ut blomster til trenerne, her representert ved Per H. Bremnes.

O-NM-generalen Olve Morken var tilstede for å gi årsmøtet en oppsummering av mesterskapet. Budsjett og regnskap ble lagt fram. Gjennomføringen av arrangementet gikk meget bra, mye takket være den store dugnadsinnsatsen.

Hovedlaget takket Olve Morken for flott innsats. Fungerende leder Geir Jensås overrakte blomster.

Til stor applaus ble Jon Inge Breen hedret til Årets navn 2009. Jon Inge Breen har vært løypesjef for to NM i orientering, og har vært fast løypesjef for 2-dagers Fjell-O siden 1993. Stor takk til Jon Inge for den viktige jobben han gjør for idrettslaget!

Jon Inge Breen ble hedret med blomster for stor innsats i O-gruppa, blant annet som løypelegger i 2-dagers Fjell-O og NM i orientering.

Lagets hovedsponsorer RørosBanken og Haltdalen Sparebank, representert ved henholdsvis Ingrid B. Svendsen og Berit Aune, var tilstede på årsmøtet. I pausen overrakte de pengegaver på tilsammen 20.000,- kroner til gruppene, som takk for god profilering.

Leder i skigruppa Ingrid Reitan ble overrakt sjekk på 5.000,- kroner av Berit Aune fra Haltdalen Sparebank.

Leder i orienteringsgruppa Jogeir Mylius ble overrakt sjekk på 5.000,- kroner av Ingrid B. Svendsen fra Rørosbanken.

Fra venstre: Anders Hegseth (sykkel/ alpin), Berit Aune (Haltdalen Sparebank), Berit Flagestad (turn), Jogeir Mylius (orientering), Ingrid Reitan (ski), Tore Børresen (håndball), Johnny Hansen (fotball) og Ingrid B. Svendsen (Rørosbanken). (Klikk på bildet for stor versjon).