Nyhetsoversikt

Vil du være leder for ett år?

Torsdag 26.august kl 19 er det på nytt ekstraordinært årsmøte i Ålen IL, der den viktigste saken er valg av leder og nestleder. Valgkomiteen har enda ikke lykkes med å finne kandidat til ledervervet.

Vi har en kandidat som er veldig ivrig på lederrollen, men som ikke er gammel nok til å bli valgt inn i rollen. Vedkommende har stilt seg villig til å ta på seg nestledervervet, og rykke opp til lederverv neste år. Dette løser dessverre ikke dagens utfordring – vi må ha på plass en leder NÅ!

Dersom sak 4 «valg av leder og nestleder i Ålen IL» ikke blir vedtatt på torsdag, vil sak 5 «avvikling av Ålen IL» bli en realitet.

Valgkomiteen håper at noen der ute, medlem i idrettslaget eller ikke, ser seg råd for å ta på seg rollen som leder for Ålen IL i ett år.

Dersom noen vet om aktuelle kandidater, eller selv har lyst å bidra med å holde liv i idrettslaget, så ta kontakt med en av følgende i valgkomiteen:

Gunn Sivertsgård, 452 73 659

Tove Hegseth, 915 25 431

Joakim Engesvoll, 466 67 618

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>