Nyhetsoversikt

SOMMERTRIM

Årets sommertrim gjelder fra søndag 25.april-søndag 27.september. Våre sommertrimposter vil heller ikke i år ha noteringsbøker pga Covid-19. Men vi har sommertrimappen  «Trimpoeng»  som registrere dine  turer på Rogne, Benndalsbua, Brenntælet, Svenuken, Botnhammeren, Rensjøen, Vinkelen, Storvollhøgda og Rundhøgda. Søk opp konkurransen AALEN i søkefeltet, slik at vår konkurranse kommer opp på skjermen. Da kan du melde deg på konkurransen og starte sommerens trimsesong. Deltakgeravgift er kr 50,- som betales med VIPPS eller med vanlig nettbank. Alle er med i trekningen på 4 gavekort a kr 250,-
Mer info om appen finner du på www.trimpoeng.no.
Ålen IL o-gruppa ønsker alle våre trimmere GOD TUR i våre flotte omgivelser.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>