Nyhetsoversikt

Norgescup på ski for junior

Fredag, lørdag og søndag arr Norgescup på ski for junior i Surnadal. 5 løpere fra Ålen il deltar.Følgende løpere deltar: Lars Peder, Ola, Even, Magnus og Tove.  Rennet er også uttakningsrenn til junior VM i Tyskland. Magnus er med og kjemper om en VM plass. Repotasje om Magnus på nettstedet langrenn.com HER Alt om rennet finner du HER

Sterk kulde gjorde at alle 3 renn ble avlyst. Magnus var 1 av 8 løpere som gikk testrenn for uttak til VM. Magnus hadde en tung dag i sporet og ble sist av de 8 løperne, dermed ble det ingen VM tur for Magnus.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>