Nyhetsoversikt

Magnus meldte seg på i VM-kampen.

Dette skriver Retten på sin nettside;

Magnus Moholt leverte den sterkeste lokale søknaden om plass i troppen som reiser til junior-VM i januar, da han vartet opp med en femte- og en niendeplass under langrennsjuniorenes sesongåpning på Sjusjøen. Erik B. Brovold er heller ikke ute av kampen om tur til VM.

Les også saken: Jakter VM-plasser på Sjusjøen

Helgen bød på sesongens første mønstringsrenn for junior-VM i langrenn, som starter 25.januar i tyske Hinterzarten. Løpene gikk av stabelen under fine forhold på Sjusjøen, og både Magnus Moholt fra Ålen og Erik Bergfall Brovold fra Tynset gjorde seg positivt bemerket. Moholt var den sterkeste av de to begge dager.

– Det var først og fremst klassiskdistansen på lørdag jeg hadde siktet meg ut, med et mål om å komme blant topp fem. Det klarte jeg, så da er jeg fornøyd, sier Moholt, som går for å ha sin forse i klassisk stil.

Se; http://www.retten.no/lokal_sport/article4758674.ece

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>