Nyhetsoversikt

SOMMERTRIM 2020

Årets sommertrim starter søndag 19.april og avsluttes søndag 27.september. På grunn av strenge smittetiltak i forhold til koronaviruset er det ikke lagt ut trimbøker ved våre sommertrimposter. Men vi viderefører trimappen TRIMPOENG hvor man kan få registrert turene sine. Vi håper mange vil benytte seg av trimappen når de besøker våre trimkasser. Trimkassene finner du på Rogne, Bendalsbua, Brentælet, Svenuken, Rensjøen, Botnhamran, Vinkelen, Storvollhøgda og Rundhøgda.

For å få registrert turen og være med i trekning av 4 gavekort a kr 250,- må hver enkelt legge inn sine turer i appen. Alle de 9 trimpostene ligger inne i appen og det eneste du må gjøre er å trykke på den trimposten du skal besøke. Da vil det automatisk bli registrert når du kommer nære nok posten. Husk at «din posisjon» må være påslått på din telefon før du legger ivei. Da kan du følge med selv hvor mange turer du har, og hvor du har vært. I tillegg ser du til en hver tid hvem som har flest noteringer i årets sommertrim. Ved registrering på en post må du vente minimum 12 timer før du kan registrere en ny notering på samme post.

LAST NED APPEN TRIMPOENG, SØK OPP KODE AALEN OG MELD DEG PÅ. Det koster 50,- å laste ned appen.

God tur!

Mvh Ålen IL orientering

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>