Nyhetsoversikt

PÅMELDING TIL GRENDACUPEN

NY DIMENSJON I ÅRETS GRENDACUP-TURNERING
Fotballgruppa er også i år ansvarlig for årets grendacup-turnering, som avholdes i Ålen-Dåggån, søndag 23 juni.
Nytt av året er at det også blir tautrekkingskonkurranse mellom grendene, i tillegg til den ordinære fotballturneringen.
For de seirende lagene i fotball og tautrekking, vanker det en ekstra «gulrot». Vinnerne blir da Ålens lag i høstens nyvinning.
Da arrangeres «UFFDA SJAMPINJONG LIIG».
Her er det all grunn til å begynne å legge seg i trening med sine respektive grendalag i Haltdalen og Ålen. Dette er et samarbeid mellom idrettslagene i Ålen og Haltdalen(etter initiativ fra Ålendåggån og Bygdaliv), om å arrangere en grendaturnerings-finale mellom vinnerne fra hver bygd, på Kirkhusmoen, med flomlys og dugg i gresset. Får vi publikumsrekord? Følg med videre fremover for nærmere info. Her blir det underholdning og god stemning! Tilnærmet vante kriterier for lagoppstilling med tanke på alder og kjønn.

Grendene står fritt til å melde på fotball og tautrekkingslag, enten begge deler eller bare fotball eller tautrekkingslag. Skal grendene ha begge deler, bør det ikke være de samme som stiller i tautrekking og i fotball.
Vinner i begge grener møter altså Haltdalen den 8 september.
Det er som tidligere kr.200.- pr påmeldt lag pr gren. (Reglene vedlagt)
Max antall lag tautrekking er 14 lag
Påmelding til: lmsivert@gmail.com innen 10 juni
For fotballgruppa
Andreas Skjefte og Lars M.Sivertsvold

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>