Nyhetsoversikt

Volleyballturnering 6. dagen

Vinnerlaget fra Tynset

Da var volleyballturneringa over for i år. Takk til alle de fremmøte lagene som gjorde dette til en morsom volleyballdag uti Hovet. Morsomt var det at vi fikk besøk av Tynset og Røros, som ga oss Ålbygger og Haltdalinger hard kamp. Seieren gikk til Tynset, som slo Røros i finalen, 2-1 i sett. På tredje plass kom Renbygda/Nøra som slo Haltdalen i bronsefinalen.

Satser på enda flere lag neste år og mange nye ansikter på volleyballtreningene i Ålen på mandager klokken 19.30 på nyåret. Du finner info om treninger på: https://www.facebook.com/groups/1386261264939298/?ref=bookmarks

Så med dette takker Ålen IL Sykkelgruppa for dagen og ønsker dere alle et riktig godt nytt år.

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>