Nyhetsoversikt

Strømavtale med Røros E-verk

Røros E-verk Kraft AS har blitt en av hovedsponsorene for Ålen IL. De ønsker å gi idrettslaget en ekstra bonus på kr 400,- pr. strømavtale vi klarer å opprette. Kravet for å kunne få dette tilbudet er norsk adresse. For at Ålen IL skal få registrert salget, må skjemaet lastes ned fra våre hjemmesider/facebook. Denne må da sendes til følgende adresse:

kundeservice@rev.no

Papirutgave av skjema kan leveres til styret.

Om vi alle kan verve strømkunder til Røros E-verk Kraft AS bidrar du til å skaffe midler for å opprettholde og utvikle Ålen IL videre. Du bidrar også til å sikre et bredt aktivitetstilbud for barn, unge, og voksne. Vi oppfordrer både medlemmer og andre til å ta kontakt med kjente rundt omkring i landet og fortelle om denne avtalen. Fortell gjerne hvor viktig det er å velge leverandører som gir noe tilbake til lokalsamfunnet.

Alle har ett forhold til Grasrotandeler og «stem på klubben i mitt hjerte» for å få tildelt ekstra midler. Den avtalen vi nå har inngått gir veldig gode muligheter til å oppnå store inntekter med liten innsats for en viktig forening i lokalsamfunnet.

Klarer vi 1000 strømabonnenter vil idrettslaget få overført 400 000.- kr.

Tenk om vi klarer 5000 nye abonnenter? Da snakker vi 2 mill. i inntekt, som igjen kan sikre et bredt aktivitetstilbud for alle i lang tid framover.

Vi har foreløpig ikke fått «tak» på hvor mange avtalen gjelder for, så her må vi bare kline til!!

Skjemaet finner du her: Bestillingsskjema strøm Røros E-verk

Utfyllende om produktet.

Strømproduktet innkjøpspris.  Kunden betaler den innkjøpspris Røros E-verk Kraft kjøper gjennom strømbørsen Nordpool. Det legges på 4 øre til innkjøpsprisen som blant annet er elsertifikater. Det er et fastledd på kr 29 pr måned. I de 6 første månedene av bindingstiden på 12 måneder faller fastleddet bort.

  • God prisavtale. (Lavere påslag enn de fleste andre strømleverandører tilbyr nå)
  • Et forbruk på 20000 kWh gir en årlig besparelse på 500 kr i forhold til strømleverandører med standard spotavtale.
  • 6 måneder uten det månedlige fastbeløpet
  • Ikke noe gebyr for papirfaktura, men vi tilbyr selvsagt eFaktura eller epostfaktura, samt AvtaleGiro
  • Blir ikke flyttet over på en dyrere avtale om det ikke tegnes eFaktura eller epostfaktura.
  • Direkte gjenytelse til Ålen IL – 400 kr pr kunde som rekrutteres
  • Lokal strømleverandør
  • Etterskuddvis faktura etter faktisk målerstand oppgitt fra nettselskapet.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>