Nyhetsoversikt

Resultater fra det tredje rittet i Sykkelkarusellen

Torsdag 8. juni ble det tredje rittet i Sykkelkarusellen holdt. Rittet gikk fra Hov Skole til Ea, så opp Hessdalslia til Røde kors hytta. Der snudde rytterene og syklet tilbake til Hov Skole. Et brudd med Tore Reppe Fætten, Even Moholdt og Kristoffer Svendsen holdt høy fart opp Hessdalslia. Kristoffer og Even greide å sykle fra Tore litt før den siste 90 graders svingen. Dermed fikk Even og Kristoffer en luke på nesten 30 sekunder, som de tok vare på nedover Hessdalslia. Verken Even eller Kristoffer fikk rykket fra hverandre og dermed endte det opp med en spurt. I spurten var det Kristoffer som hadde mest krefter igjen. Vinnertiden ble 37.02.. Resten av tidene kan du se her. Neste ritt er 22.06. Da er det start ved Røde kors hytta og turen går til Hessjøen og tilbake.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>