Nyhetsoversikt

Hyggekveld 14. Mai 2017

Vellykket hyggekveld i Kiempen!

Rundt 80 stk. tok turen uti Hovet i finværet, og fikk oppleve flotte turnoppvisninger fra turnpartiene i Ålen IL. Alt fra lek på airtracken fra gymlekgjengen, til dans og trampetthopp. Alle trenere og avtroppende styremedlemmer ble gjort stas på med roser og gavekort på InterSport.

I juni bærer det av sted med et tredvetalls turnere fra Ålen på Barnekretsturnstevnet som i år arrangeres av Nidaros Turn på Leangen idrettspark. Her samles mange hundre turnere fra hele Sør-Trøndelag til lek, moro, læring og oppvisning. Dette er årets høydepunkt for tunrgruppa.

Turngruppa takker alle trenere som stiller opp og bruker flere timer av sin fritid hver uke til å holde treninger. Siste sesong har trenerteamet bestått av:

Vibecke Engesvold, Anette Hov, Natali Engan, Rebecca Hanssen, Elisabeth Jacobsen Haukås og Rebecka Jonsson Hov som har trent turnpartiene, Maunel Lagos og Stig Østby har hatt ansvar for gymleken for de minste, og Berit Flagestad og Ingerd Aasen har tatt seg av dametrimmen.

Ny sesong starter opp igjen høsten 2017 med gym og turn for alle aldre, fra Gymlek som går fra 3 år og opp til dametrim hvor de eldste nærmer seg 80 år. Oppstartstidspunkg vil bli opplyst nærmere om dette både på plakater og på vår facebookgruppe!

 

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>