Nyhetsoversikt

LYDER TILBAKE SOM HOVEDTRENER

Lyder Moan sitter igjen på sjefsplassen på Kirkhusmoen. Han skal lede vårt 6 div lag herrer kommende sesong og med seg har han rutinerte herrer som John Kåre Engesvold og Bjørn Bakås. Vi har flere yngre spillere som vi skal bygge videre på og som allerede har vist fine takter. Årets sesong skal brukes til å etablere et fundament for kommende sesonger. Det er klart vi er noe sårbare og vi har heller ikke eget guttelag i år, så vi er avhengige både unge og veteranene. Vi tar en kamp av gangen og håper å bidra godt i årets sesong.

JOHN KÅRE OG LYDER SKAL SAMMEN MED BJØRN LEDE 6 DIV LAGET.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>