Nyhetsoversikt

FOTBALLSTYRET 2017 I GANG

Søndag kveld hadde det nye fotballstyret i idrettslaget sin første samling. Vi vil takke valgkomiteen for utmerket jobb og ønsker de nye styremedlemmene velkommen inn i fotballgruppa. Årets styre består av folk med lang erfaring og rutine, men også nykommere som vi er meget glad for å få inn i styret!
Årets styre består av Håvard Møllmann som skal styre økonomi, Sølvi M.Gjære som sekretær, Frode Moen på anlegg,sportslig leder Lars Magnus Vongraven, nestleder Arild Hilmo og leder Lars Morten Sivertsvold. I tillegg har vi et erfarent sportslig utvalg, vi har fått inn nye folk på banevedlikehold og vi har folk i mange posisjoner ut over styrejobbene. Dette gjør at vi får fordelt konkrete jobber på flere medlemmer. Det gir totalt et større fotballmiljø,som vi bygger videre på. Fotballgruppa er godt fornøyd med at folk er positiv til å stille opp for å gjøre en dugnadsjobb!

Bak: Sølvi,Håvard og Arild
Foran:Frode,Laars Morten og Lars Magnus

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>