Nyhetsoversikt

Magnar Lundemos Minnecup

Idrettslaget Varden i Meråker med Ålbyggen Kjell Steinar Grytbakk i spissen kunne for 30 gang ønske velkommen til Minnecupen. Ålen il har deltatt med sitt seniorlag flere ganger og i år fikk vi en spesialinvitasjon av Kjell Steinar som vi ikke kunne si nei takk til. Vi har stilt med ett nytt ungt lag,men med solide rutinerte spillere i tillegg. Etter grunnspillet havnet våre gutter på 2 plass etter følgende resultater:
Ålen- Vikvarvet 1-0. Espen
Ålen- Fossen FK 6-0 Sigve 3, Espen, Joakim og Erlend
Ålen- Steinkjer 2-6 Thomas og Joakim
Ålen- Stjørdals-Blink jr 1-0 Espen
Dette gjorde at vi var klare for 12. delsfinale. Her ble det seier for oss etter at vi vant 1-0 over arrangørklubben Varden.
I 6. delsfinalen ble det tap. Selv om Ålen klarte å holde nullen nesten hele første omgang, ble Nils Arne Eggens Orkla for sterke og vant til slutt 3-0.
Spillende hjelpetrener John Kåre Engesvold er svært godt fornøyd med helga og sier det var et svært ungt Ålenlag som dro til Meråker. Dette kan love godt foran sommerens seriespill.

ÅLENS unge lag bet godt fra seg i Meråker

Espen og Kjell Steinar

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>