Nyhetsoversikt

Ryrunden.

Ryrunden arr lørdag med mange ålbygger på start. Vegard nr 2 i herreklassen, vel minuttet etter vinner Steinar Solligård, Strindheim il.  Ingeborg vant dameklassen med klar margin på neste dameløper. Ellers god innsats av alle løpere fra Ålen.Reidar Nyhus sin løyperekord fra 1979 overlevde også i år. Vinnertida var nesten 2 minutter dårligere idag enn løyperekorden. Resultater   herreklassen  Resultater dameklassen.

Fra v Joachim, Olav, Vegard, Steinar , Eivind og Ingeborg.

Fra v Joachim, Olav, Vegard, Steinar , Eivind og Ingeborg.

Anita klar for Ryrunden.

Anita klar for Ryrunden.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>