Nyhetsoversikt

Seriefinale j16

Torsdag 23. okt kl 19.00

spiller j16 seriefinale om Verdal på Kirkhusmoen Arena.

Vinneren av kampen blir Kretsmester, j16 1. divisjon i Trøndelag Fotballkrets.

1. Jentelaget jubler etter seieren over Vestby: Ane Gjære, Emma Skjefte, Ida Botnan, Ingrid Hegseth, Lea Moan, Marianne Aas, Marie Gjære, Marie Moan, Siri Langmo, Maren Brattås, Nora Margrete Eide Hagen, Kristin Nordaune, Audhild Nyrønning, Kine Engelsvold, Maren Leer, Hanne Gullikstad, Sigrid Oftedal og Ranveig Mylius. Foto: Kjetil Folde

Klar for finale: Ane Gjære, Emma Skjefte, Guri Jensås, Ida Botnan, Ingrid Hegseth, Lea Moan, Marianne Aas, Marie Gjære, Marie Moan, Siri Langmo, Maren Brattås, Nora Margrete Eide Hagen, Kristin Nordaune, Audhild Nyrønning, Kine Engelsvold, Maren Leer, Hanne Gullikstad, Sigrid Oftedal og Ranveig Mylius. Foto: Kjetil Folde

Møt opp og støtt jentene !

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>