Nyhetsoversikt

Skikveld.

Skikveld i Hovet onsdag 5.mars kl 19.30. Skihistoriker Thor Gotaas, kjent fra radio og TV kommer å forteller om femmila. Skikongen Oddvar Brå kommer og forteller om sitt skiliv før og nå. Ålens OL deltager fra 1980, Kjell Jacob kommer.  Film fra ski VM i Trondheim 1997.Info om ski NM på Røros 2015.  Musikalske innslag. Kaffesalg. Trekning av premier på inngangsbilletten. Inngang kr 100,- for voksne og kr 50,- for barn. Dette blir en skikveld med skihistorie fra øverste hylle. Velkommen!!

Nr 116 Oddvar Brå kommer, kommer du?

Nr 116 Oddvar Brå kommer, kommer du?

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>