Nyhetsoversikt

Sluttspill J/G14 sesongen 2012/2013

Ålen J14 var etter en flott håndballsesong puljevinnere i sin pulje med 15 seire, ett tap og en målforskjell på 295-134. Med dette resultatet var de klare for sluttspill i Trondheim Spektrum helga 12.-14. april 2013.

Vi dro til Trondheim fredag kveld for første kamp i innledende runde. Her spilte jentene en god kamp, men tapte med 2 mål for et sterkt Klæbu 2-lag. Lørdag morgen møtte vi Charlottenlund 2. Denne kampen vant vi 13-6 og nå øynet jentene muligheten for viderespill. Neste kamp var mot Bossmo/Ytteren. Det ble nok en seier på jentene, 15-6, og vi var så godt som sikret viderespill før den siste kampen som var mot Langevåg 2. Denne kampen hadde vi tålt uavgjort i, men jentene gjorde en skikkelig jobb i andre omgang og vant komfortabelt 14-4.

Nå var det klart for enda en kamp lørdag kveld. I 1/8-delsfinalen sto Byåsen for tur. En lang og slitsom dag nærmet seg slutten og nå var alle spente på hvordan denne kampen ville gå. Jentene viste seg frem fra sin beste side og vant kampen 10-9. Både spillere og publikum jublet for seieren.

Kvartfinalen ble spilt søndag morgen. Nessegutten var motstander nå. De ble ett nummer for stor og vant over våre jenter med 11-4, etter at vi hadde spilt en førsteomgang fullt på høyde med det andre laget.

Sliten etter ei fantastisk helg resultatmessig og med mange flotte minner dro vi søndag hjem igjen for å forberede oss til Shellcupen i Kristiansund kommende helg. Her håper vi på like gode resultater av alle våre lag.

Ålen J14

Ålen J14

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>