Nyhetsoversikt

Ungdomskretsturnstevne

 

Helgen 9.-11. november var det klart for årets Ungdomskretsturnstevne (UKTS), og denne gangen var det Røros som var arrangør.

Fredag ettermiddag reiste 8 spente turnere og 2 trenere oppover. Noen for første gang på UKTS mens andre litt mer erfarne.
Første opplegget var noe som kalles ‘Åpen hall’. Der kunne vi boltre oss i og prøve ut alt turnutstyret som Røros har i basishallen.

 

Bodil Riise

På lørdag var det klart for workshops. Alle deltagerne skulle være med på 5 forskjellige workshops. Det var i alt 14 forskjellige de kunne velge mellom. Deriblant trampett, tumbling , klatring og kampsport. Turnerne fikk prøve mye nytt samt videreutvikle seg i ting de allerede kunne. På de fleste workshopene var det trenere fra Ollerup, som er en turnskole i Danmark. De er veldig flinke på tilbakemeldinger, noe som er lærerikt for turnerne.

Malena og Kine

 

Massasje under oppvarming.
På søndag var den store oppvisningsdagen. Da skulle noe av det vi hadde lært dagen før vises fram.
Det er også noen lag som ordner et eget program før de kommer hit som de viser fram. I år hadde også Ålen laget et eget program som de viste fram med stil.

Jentene i akrobatikk.

 


UKTS er en veldig sosial helg der man danner nye vennskapsbånd på tvers av lagene.

En innholdsrik helg med masse trening, latter og lite søvn gjør at turnerne kan være litt slitne ved endt helg…

 

Våre flotte turnere som deltok på UKTS 2012.
Rebecka, Bodil, Ann Ellinor, Malena, Tess, Kine og Maren. ( Astrid var ikke til stedet da bildet ble tatt).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>