Nyhetsoversikt

Oppstart minihåndball!

Nå starter håndballgruppa opp med treninger for mini!

Treningssted: Gymsalen på Haltdalen oppvekstsenter.

Treningstider: Mandag 5.november + mandag 12.november kl. 17.30 – 18.30.

Trenere: Rigmor Fætten Hilmo og Kjersti Forbord Jensås

Vi skal delta på 1 mini-turnering før jul og 2 turneringer etter jul. Turneringen før jul arrangeres i Verket Røros lørdag 17.november. Vi planlegger kun 2 treninger før jul – treninger og turneringer etter jul kommer vi tilbake til ved et senere tidspunkt. Vi har allerede nok spillere påmeldt til 2 lag, men om du ikke er påmeldt, er det enda ikke for sent å bli med! Om du er 2. eller 3.klassing fra Ålen eller Haltdalen som ønsker å være med på håndball – gutt eller jente – er du velkommen til trening i Haltdalen førstkommende mandag. Kanskje noen flere vil delta nå som vi slipper å kjøre helt til Røros på trening?! Vi håper på stort oppmøte – rekruttering er viktig nå som vi snart har egen hall å trene i! Velkommen til alle 2. og 3.klassinger!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>