Nyhetsoversikt

Festaften på Kirkhusmoen

J14 Ålen/Haltdalen til finale i sluttspillet

Det var kjempestemning fra fullsatte tribuner da j14 Ålen/Haltdalen slo Byåsen 4 – 2 på Kirkhusmoen onsdag kveld.

Stor stemning og stående applaus fra et engasjert publikum

Allerede etter to minutter satte Marie Gjære inn Ålens første mål og dette holder seg til pause. Ålen fortsetter sitt oppofrende spill og Sigrid Oftedal doblet ledelsen. Byåsen reduserte til 2 – 1 med et nydelig angrep som klistres i krysset bak Ålens gode siste skanse, Ingrid Hegseth. Midt i andre omgang ble det nytt liv i kampen: Byåsen reduserte til 2 – 2.

Etter reduseringen viser Ålen hva som bor i laget og herfra og ut er det bare ett lag på banen: 3 – 2 ved Marie Gjære før Emma Skjefte setter inn en corner og punkterer kampen foran et ellevilt publikum som de siste minuttene gir stående applaus til jentene.

Marie Gjære scorer sitt andre og Ålens tredje mål

Dette var en lagseier hvor hele laget bidro til at Ålen er i finalen i sluttspillet. Et meget solid forsvarsspill satte standarden for resten av laget med sin bevegelighet, ro og måten de nektet motstanderen rom på var imponerende.

Ålen/Haltdalen møter vinneren av kampen mellom Grong og Sparbu i finalen. Tid for denne er ikke bestemt.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>