Nyhetsoversikt

Seier på Steinmoegga!

I den 6 kampen kom endelig seieren! En sterk borteseier på Steinmoegga på fredags kveld. Guttene gjennomførte en solid kamp med god  kontroll bakover og god organisering i lagdelene. Det sto 0-0 til pause etter en jevnspilt omgang. Vi skapte den største sjansen etter 3 min, men målet manglet. I andre omgang var det gord kontroll og flere halvsjanser,uten at det ville lykkes. Etter 83 min ble Tommy felt innenfor 16 og Lars Magnus satte straffesparket sikkert og kontant i mål.På fredag går turen til Sundmoen og bortekamp mot Os/Nansen. Håper at framgangen fortsetter!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>