Nyhetsoversikt

Dølauka nærmer seg!

Lørdag 30.juni arrangerer Ålen I.L. mellomdistanseløpet i den tradisjonsrike Dølauka. Det starter med sprintløp på Røros dagen før, fredag 29.juni, fortsetter med vårt løp lørdag 30.juni og avsluttes med langdistanseløp og fellesstart i Haltdalen søndag 1.juli. Arrangementet går på rundgang mellom klubbene i Rørosdistriktet/Nord-Østerdal og har i en årrekke trukket en mengde orienteringsløpere til fjellregionen. 30 juni blir det gjensyn med NM-arenaen fra 2009 på Øverhaugen. Er du under 18 år og har lyst til å være med som deltager på ett eller flere av de tre løpene, ring Jon Inge Breen på telefon 91739333 eller send e-post til: jonbreen@online.no for påmelding. Ålen IL o-gruppa vil sponse med deltakeravgift for disse løperne.

Mer informasjon om klasser og løyper samt annen informasjon om Dølauka 2012 finner du på www.nooreg.no.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>