Nyhetsoversikt

Dølauka nærmer seg!

Lørdag 30.juni arrangerer Ålen I.L. mellomdistanseløpet i den tradisjonsrike Dølauka. Det starter med sprintløp på Røros dagen før, fredag 29.juni, fortsetter med vårt løp lørdag 30.juni og avsluttes med langdistanseløp og fellesstart i Haltdalen søndag 1.juli. Arrangementet går på rundgang mellom klubbene i Rørosdistriktet/Nord-Østerdal og har i en årrekke trukket en mengde orienteringsløpere til fjellregionen. 30 juni blir det gjensyn med NM-arenaen fra 2009 på Øverhaugen. Er du under 18 år og har lyst til å være med som deltager på ett eller flere av de tre løpene, ring Jon Inge Breen på telefon 91739333 eller send e-post til: jonbreen@online.no for påmelding. Ålen IL o-gruppa vil sponse med deltakeravgift for disse løperne.

Mer informasjon om klasser og løyper samt annen informasjon om Dølauka 2012 finner du på www.nooreg.no.

 

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>