Nyhetsoversikt

Haltdalen Sparebank sponser kunstgressbanen!

Jan Ove Nesvold og Berit Aune signerer avtalen. Banksjef Britt Solli bivåner det hele.

Det er i dag undertegnet ny samarbeidsavtale mellom Haltdalen Sparebank og Ålen IL om midler til vedlikehold av Kirkhusmoen Kunstgressbane. Avtalen gjelder i 10 år og sikrer derved store deler av vedlikeholdsutgiftene som påregnes hvert år. En forutsetning for driftstilskuddet er at banen blir vedlikeholdt og er i aktiv bruk. Sammen med allerede gjeldende Hovedsponsoravtale bidrar Haltdalen Sparebank nå med betydelige summer til Ålen IL.  Haltdalen Sparebank får som motytelse sin logo i midt-sirkelen på banen.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>