Nyhetsoversikt

Siste kamp på Kirkhusmoen

Ålen/Brekken G -16 fikk i dag æren av å spille siste kamp på Kirkhusmoen gressbane. Mandag tar anleggsmaskinene over, og neste gang guttene spiller hjemmekamp er det på Kirkhusmoen Kunstgressbane. Ålen/Brekken spilte mot Os/Nansen, en kamp som hjemmelaget vant hele 9-1.Simen Jensås ble storscorer og scoret hele 7 mål!

Spillerne på den historiske kampen var; Geir Stenvoll, Jørgen Sorken, Thomas Sjøvold, Mattias Sorken, Per Johan Hjort, Joakim Engesvoll, Even Jensås, Ola, Kåsen, Simen Jensås, Markus Grønli, Jon Kristian Trøen, Martin Stene, Per Amund Feragen, Anta Fjellheim, Sondre Nesvold og Magnus Sivertsvoll. Trener er Jon Kåre Engesvoll

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>