Nyhetsoversikt

Møte om Fjell-O 28. april kl. 18.00

Orienteringsgruppa i Ålen Idrettslag inviterer alle som er interessert i at 2-Dagers Fjell-orientering skal videreføres, til informasjon, drøfting og idedugnad i klubbhuset 28.april i tidsrommet 18.00-20.00. Merk dato og tidspunkt. Dato i reportasjen i Arbeidets Rett var feil.

Fjellorienteringa gikk sist sommer i 2010 for 40.gang. Etter at det ble kjent at løpet ikke finnes på noen terminliste for 2011, har vi nesten daglig mottatt spørsmål om årsaker og framtidsutsikter. Det har kommet henvendelser og spørsmål fra hele landet og fra løpsledelsen i den svenske fjellorienteringen.

Årsmøtet 10.februar vedtok enstemmig at o-gruppa tar ansvar for igangsettelse av en prosess, for å utrede mulighetene for å videreføre arrangementet.

Vi tar sikte på å fortsette prosessen med oppfølgingsmøte i august-september eller kanskje oktober. Dersom det blir flere samlinger, kommer invitasjon og påminnelser på hjemmesidene og i Arbeidets Rett. Vi håper at prosessen skal resultere i en ny hovedkomite for 2012 og 2013.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>