Nyhetsoversikt

Busstur til Trondheim Spektrum,Byåsen – Larvik

Håndballgruppa har satt opp buss til Trondheim Spektrum førstkommende søndag (09.01) for å se det spennende oppgjøret mellom Byåsen- Larvik.

Vi har noen få plasser til overs, og vil tilby disse til andre som ønsker å være med på turen. Vi drar fra Hov Skole kl. 13.30 og stopper på Restaurant Torino på Støren. Der vil det bli servert pizzabuffet.

Kampen starter klokken 18.00

Prisen på alt dette er satt til kr 300,- for voksne og kr 200,- for barn.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder, og de som ønsker å være med tar kontakt med Berit Ryttervold på 91127967.

Larvik kommer  Trondheim Spektrum med en plan om å hente hjem 2 nye poeng. Byåsen skal gjøre sitt for at Larvik får kamp om poengene. Tradisjonen tro blir oppgjøret mellom Byåsen og Larvik sesongens største håndballfæst i Trondheim.

Mange av Gulljentene fra EM er ventet i Spektrum denne dagen og vi kommer til å få se håndball på topp internasjonalt nivå. Til sammen har Byåsen og Larvik 12 av Gulljentene fra EM i desember på sine lag og det forteller mye om kvaliteten på håndballen vi får se på søndag.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>