Nyhetsoversikt

Super dag på Verket Røros

En gjeng glade 10 årspillere etter en hektisk håndballdag

20.11 har det vært mini og 10 års turnering i håndball på Verket på Røros. I tillegg var det håndballskole med proffesjonelle instruktører fra Norges Håndballforbnd. Det var stor deltagelse og humøret var på topp. Ålen IL deltok med to mini lag og to ti års lag.

Begge mini lagene med trenerne etter premieutdelingen

Barna fikk på denne dagen spille kamper, lære noe nytt i håndball,fikk t-skjorte og medalje. For de voksne var det i tillegg et barnetrenerseminar hvor de var med å ”trene” barna sammen med instruktører fra Norges Håndballforbund.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>