Nyhetsoversikt

Kulturstipend til Magnus

Magnus ble fredag kveld tildelt Holtålen Kommunes kulturstipend. Utdelingen fant sted på avslutningen av musikkens uke i kommunen og prisen ble delt ut av ordfører Ivar Volden.

Magnus fikk Holtålen Kommunes kulturstipendHOLTÅLEN KOMMUNES KULTURSTIPEND 2010 TIL MAGNUS MOHOLT

Ordfører Ivar Volden delte ut Holtålens kommunes Kulturstipend til Magnus Moholdt på Kulturkveld i Ålen samfunnshus fredag 5. november.

I sin begrunnelse la ordføreren vekt på at Magnus sine gode resultater og gode holdninger. Som første års senior er Magnus i startgropa som en lovende løper for framtida.

Holtålen kommunes Kulturstipend tildeles som støtte og inspirasjon for videre satsing.

Magnus har gjennom en stor juniorkarriere i langrennssporet markedsført skimiljøet i Ålen og Holtålen kommune på en flott måte. Blant særlig gode resultater nevnes:

Hovedlandsrenn:                      Sølv i 2005

Kretsmesterskap:                     13 gull i perioden 2004-2010

St-cup renn:                             7 sammenlagtseire

Norges-cup sammenlagt:          5. plass i 2007

5. plass i 2010

Norges-cup enkelrenn: 3. plass i 2007

3. plass i 2008

4. plass i 2009

Norgesmesterskap       :           2. plass i 2007 10 km

2. plass i 2008 sprint

2. plass i 2009 stafett

10. plass sprint NM senior 2010

3. plass i 2010 stafett

4. plass i 2010 20 km

1. plass og juniornorgesmester 2010 sprint

Magnus har vært flink til å omtale oppvekst- og skimiljøet, trenere sine, heimbygda og kommunen i gode ordelag. Han har ofte gjentatt at det positive skimiljøt og kameratskapet i Ålen il har vært avgjørende for utviklingen. Dette legges merke til og er god reklame for kommunen, samtidig som det er inspirerende både for støtteapparat og andre løpere.  Likeså er det motiverende at Magnus har vært aktiv i det lokale treningsmiljøet og stilt opp på samlinger og arrangementer i lag med de yngre.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>