Nyhetsoversikt

Hederspris til ildsjel Arne Moholdt

Arne tildelt Idrettens hederspris. Til v. kretsleder Jorodd Asphjell.

På Idrettens hederskveld fredag den 22. oktober 2010 ble Arne Moholdt tildelt hederspris for fortjenestefullt arbeid for idrettens sak i Holtålen. Idrettens hederskveld ble holdt på Britannia Hotell i Trondheim med høytidlig prisutdeling og påfølgende middag med storslagen underholdning i Palmehaven.

Hedersprisen ble gitt av Sør-Trøndelag Idrettskrets med følgende ord:

«Arne har gjennom en årrekke både vært ildsjel, skitrener, administrator og aktiv skiløper.  Han er rennleder for Ålbyggsprinten, han arrangerer løp, sykkelløp, reulleskirenn og stiller med den største selvfølge opp i enhver dugnadsgjeng.  Det er en stor motivasjonsfaktor og en milepæl, hvis du som juniorløper i Ålen klarer å slå Arne.»

Takk til Arne for stor innsats som trener og ildsjel for skimiljøet i kommunen.

ARNE GRATULERES  MED VELFORTJENT HEDERSPRIS!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>