Nyhetsoversikt

Skisamling.

I helga har 15 løpere fra Ålen og 4 fra Haltdalen   samt støtteapparat vært samlet i Aunegrenda til skigruppas årlige høstsamling for løpere fra 13 år og over. Samlinga startet fredag kveld med løpetur til Tverråtjønna med Kjell Ove som kjentmann. Lørdag startet dagen med intervall med staver. Fortsatte etter lunsj med hurtighet, spenst og styrke. Økta ble avsluttet med myrfotball. Ellers var det luftgeværskyting, fotball, volleyball og skyting med pil og bue. Aunegrendabjørnen ble nok  etter hvert temmelig redusert av alle treffene. Lørdag kveld var det sosialt samvær for foreldre/søsken med kaffe og kaker og noe underholdning av løperne. Søndag var det langtur/fjelltur. Først sykkel til Holdalsvollan og videre til fots mot Holdsjøen. Samlinga var i år velsignet med fint høstvær og innsatsen lover godt for skisesongen.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>