Nyhetsoversikt

Svenukrennet

Bløtt Svenukrenn. 34 konkurranseløpere og 216 trimmere deltok i det 44.Svenukrennet med start i Aunegrenda og innkomst ved Graftås Samfunnshus. Motvind, sludd og regn gjorde at turen over fjellet ble bløt. Vinner i herreklassen ble Magnus Moholt foran Øyvind Moen Fjeld, Kjelsås. I dameklassen ble det seier til Tove Hegseth foran Martine Ranum Lehn, BSK. For første gang på mange år var innkomsten lagt til Graftås Samfunnshus. Ny trasee fra Flya til Graftås ble tatt i bruk for første gang og mye publikum hadde møtt opp på Graftås for å overvære innkomsten.

Vinnere av Svenukrennet 2010 Magnus og Tove

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>