Nyhetsoversikt

NM gull Magnus

Magnus norgesmester. Stor dag for Magnus, støtteapparat og skimiljøet i Ålen da det ble gull på klassisk sprint i Tolga lørdag. Magnus viste styrke og staket på skøyteski både i prolog og alle heat. I finalen hadde Magnus kontroll på  kokurrentene Northug og Golberg på oppløpet og kunne strekke armene i været 15 meter før målstreken.GRATULERER! Endelig ble det gull til Magnus etter litt stang ut på NM tidligere. I G 17 ble Even nr 16, ble slått ut i kvarten. Ola nr 43 og Lars Peder nr 58. Jentene måtte desverre melde sykdomsforfall. En bløt og lang dag på Tolga, men med GULL ble dagen perfekt. Mer om rennet HER

Søndag: Finale i Norgescup. Even gikk inn til fin 7.plass og bestenotering i norgescupen under duathlonrennet på Tolga. Noe tyngere for Magnus i eldre junior med 15.plass. Tove var også kvalifisert for finale, men valgte å stå over etter sykdom.

Magnus øverst på pallen. Northug nr 2 og Golberg nr 3.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>