Nyhetsoversikt

Lagsmesterskap på ski.

Lagsmesterskap på ski.-Offisiell åpning Holla Skistadion.

Fin skikveld på Holla mandag kveld da lagsmesterskapet på ski ble arrangert. Samtidig ble Holla skistadion offisielt åpnet. Leder Ingrid orienterte om anlegget og arbeidet som er gjort. Ordfører Ivar Volden foretok den offisielle åpningen, mens Hege Langmo klippen snora som markering på at anlegget var åpnet. Etterpå var det full fart i publikummsvennlige løyper, med mange friske dueller. Det ble servert pølser, samt kaffe og kaker.

Holla skistadion ble offisielt åpnet mandag kveld.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>