Nyhetsoversikt

Vellykket i Ramundberget

Årets skisamling i Ramundberget er over. 90 ålbygger og 45 haltdalinger har vært samlet til en kjempefin skihelg. Mange mil er tilbakelagt under kjempefine forhold. Lørdag kveld var det sosialt samvær med god mat, kaffe og masse kaker og gode underholdningsinnslag fra store og små. Sang, quis, opplesing og sketsjer var noe av det som foregikk i løpet av 3 trivelige timer. Takk til alle som gjorde årets skisamling i Ramundberget til en vellykket helg.

Eldste gruppe er ferdig med intervalltreninga på lørdag

Eldste gruppe er ferdig med intervalltreninga på lørdag

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>